Persoonlijke aandacht bij inboedelruiming

Als u de woning van een familielid of vriend gaat opruimen, komt er veel denk- en regelwerk op u af. Welke spullen moeten blijven? Waar moeten de spullen naartoe? Hoe zorg ik ervoor dat niemand zich benadeeld voelt? Hoeveel tijd kost het mij om de woning op te ruimen? Wat moet ik doen om de woning ‘verkoopklaar’ te maken? Boedel Direct kan u veel zorgen besparen. Persoonlijke aandacht staat bij ons voorop. Tijdens een eerste gesprek bekijken we samen de woning, beantwoorden we uw vragen én bespreken we al uw wensen. Wij zijn altijd zeer betrokken bij het opruimen en ontruimen van een huur- of koopwoning. Die persoonlijke aandacht maakt Boedel Direct uniek.

 

Boedel Direct: Een unieke werkwijze

Voor het leegruimen van woningen kiest Boedel Direct bewust voor een persoonlijke benadering. Bij onze manier van werken telt het eindresultaat, maar is het proces zeker zo belangrijk. Wij willen graag dat u zich goed voelt bij de inboedelruiming. Bij ons bestaan er geen ‘standaard’ ruimingen. Elke situatie is anders. Er is ruimte voor overleg en niets gaat weg zonder uw toestemming. Als u wilt, verzorgen we ook de volledige afhandeling van de inboedelruiming. Zo kunt u zich op andere zaken richten. Dat is wel zo prettig.

 

Inboedelruiming: uw wensen staan voorop

Boedel Direct is professioneel en vakkundig. Persoonlijke aandacht en uw wensen staan bij ons voorop. Als we tijdens het opruimen zaken tegen komen die niet besproken zijn, koppelen we dit altijd met u terug. We kijken serieus naar de mogelijkheden van hergebruik en verkoop. Want dat is mede bepalend voor de kosten van de inboedelruiming. Daarnaast kan Boedel Direct u ontzorgen met kleine reparaties, verkoopbesprekingen of andere zaken die met de verhuur- of verkoopoverdracht van de woning te maken hebben.

 

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Wilt u meer informatie over het opruimen of ontruimen van woningen? Wilt u graag een vrijblijvende afspraak met ons maken? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of stuur een e-mail naar info@boedeldirect.nl. Direct een antwoord op uw vraag nodig? Bel dan met Robbert Doreleijers op 06 461 502 78.

Bel met Robbert Doreleijers 06 461 502 78

 

 

Meer informatie? Bel vrijblijvend met Robbert Doreleijers op 06 461 502 78 of vul het contactformulier in.


handtekening