Efficiënte en snelle inboedelruiming

Zoekt u een betrouwbare partner voor het leegruimen van uw bedrijfsruimte? Boedel Direct is gespecialiseerd in het opruimen en ontruimen van winkels, kantoren en bedrijfshallen. Opruimen van overtollig meubilair? Toe aan een nieuw interieur? Of een volledige ontruiming van uw bedrijfsruimte? Boedel Direct regelt het voor u. Wij werken snel, secuur en netjes.

 

Boedel Direct: inboedelruiming voor bedrijven

Wat zijn uw wensen? Wilt u dat Boedel Direct uw bedrijfsruimte volledig leeg ruimt? Is het nodig om kleine reparatiewerkzaamheden uit te voeren zodat uw pand gereed is voor verkoop of verhuur? Wilt u spullen mee verhuizen naar uw nieuwe bedrijfspand en zijn er waardevolle zaken waar we extra aandacht voor moeten hebben? Tijdens een eerste gesprek lopen we al uw vragen één voor één door. Daarnaast geven we een duidelijk advies over de mogelijkheden, planning en kosten. Tijdens het opruimen en ontruimen staat een efficiënte werkwijze voorop.

 

Gedeeltelijke of complete inboedelruiming

Ons streven is om u zoveel mogelijk te ontzorgen. Wij regelen het benodigde materieel, materiaal en eventuele vergunningen. Ons vaste team van medewerkers werkt professioneel en vakkundig. Zij houden zich aan de planning en regelen afvoer, opslag of verkoop. Uiteraard worden de betreffende ruimtes standaard bezemschoon opgeleverd. U kunt zelf kiezen voor aanvullende reparatie- of schoonmaakwerkzaamheden. Tenslotte lopen we samen met u het pand of de betreffende ruimtes door voor een eindinspectie.

 

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Wilt u meer informatie over het opruimen of ontruimen van uw bedrijfspand? Wij komen graag bij u langs voor een vrijblijvend gesprek. Neem contact op met Boedel Direct via het contactformulier of bel direct met Robbert Doreleijers op 06 461 502 78.

Bel met Robbert Doreleijers 06 461 502 78

 

 

Meer informatie? Bel vrijblijvend met Robbert Doreleijers op 06 461 502 78 of vul het contactformulier in.


handtekening