Boedel Direct.nl

Een woning, bedrijfspand of kantoorruimte leegruimen? Geen probleem. Boedel Direct ruimt inboedels door heel Nederland. Groot of klein: wij staan altijd voor u klaar. Persoonlijke aandacht staat bij ons voorop. Boedel Direct garandeert dat elke ruiming volledig naar wens verloopt.

 

Inboedelruiming voor particulieren en bedrijven

Boedel Direct is gespecialiseerd in het opruimen en ontruimen van zowel particuliere panden als bedrijfspanden. Een kantoor of een woning: Boedel Direct weet er raad mee. Wij werken snel, secuur en vooral erg netjes. U kunt er van op aan dat de te ontruimen ruimte in een nette staat wordt opgeleverd.

 

Eerlijk advies, geen zorgen

Bij zaken als een faillissement of een verhuizing komt vaak een hoop regelwerk kijken. Boedel Direct neemt de volledige zorg uit handen als het gaat om het ruimen van inboedels. Zo kunt u zich op andere zaken richten. Wij verzorgen de volledige afhandeling. Daarbij bespreken we vooraf samen met u wat er gebeurt met de goederen en hoe u uw pand, woning of ruimte opgeleverd wilt hebben.

 

Verkoop en verhuur klaar maken

Boedel Direct maakt uw gebouw, bedrijfsruimte of woning gereed voor verkoop of verhuur. Naast het verwijderen en afvoeren van (rest)boedel, is het mogelijk dat wij schoonmaak- en herstelwerkzaamheden uitvoeren. Denk aan kleine reparaties, verwijderen van onkruid, vegen van de bestrating. Na een gezamenlijke eindinspectie leveren wij het pand naar wens op.  

 

Wat kost een inboedelruiming

Elke situatie is anders. De ene inboedel is groter dan de ander en niet iedereen heeft dezelfde wensen. Daarom hanteren wij geen standaard prijzen. Wij komen naar u toe om de situatie te beoordelen en naar uw wensen te luisteren. Aan de hand daarvan maken wij voor u een vrijblijvende offerte. Wilt u nu direct een afspraak maken? Neem dan contact op via het contactformulier of bel direct met Robbert Doreleijers op 06 461 502 78.

 

Bel met Robbert Doreleijers 06 461 502 78

 

 

Meer informatie? Bel vrijblijvend met Robbert Doreleijers op 06 461 502 78 of vul het contactformulier in.


handtekening